NIeuwe website live

Vernieuwend, makkelijk en de ‘wow-factor’ De website moest venieuwend zijn en dat is gelukt. De uitdaging lag vooral in het creëren van de ‘wow-factor’ welke we gerealiseerd hebben door gebruik te maken van grote aansprekende beelden. Daarnaast wilde we een website realiseren waarbij gebruiksgemak voorop staat. Met slechts een beperkt aantal kliks kan de bezoeker op elke gewenste pagina terecht komen. 

Wanneer je een nieuwe website lanceert, dan moet je uiteraard rekening houden met de ontwikkelingen in de markt. Zo is de website responsive en op elk apparaat goed toegankelijk met dezelfde look en feel. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Blader eens rustig door onze site.

Professionalisering

Steur Spuiterij & Schadeherstel is de afgelopen periode flink gegroeid. Niet alleen fysiek maar ook op het gebied van professionaliteit. Met deze professionalisering in het achterhoofd en het oog op de toekomst, werd het ook tijd om onze website eens grondig aan te pakken. De site moest goed, snel en modern zijn. Naast een vlot (en mooi) uiterlijk, blijft het voornaamste doel om de lezer te informeren en onze kennis te delen.  

Bedankt klanten!

Veel van onze klanten zijn onderdeel geweest van de realisatie van de website. Onder andere door toestemming te verlenen om foto’s te maken en feedback te geven! Wij willen bij deze iedereen bedanken voor hun medewerking.