2-componentencoating

Steur presenteert met trots NanoClear+, een geavanceerde nanocoating met vele unieke eigenschappen. In vele branches, van Agrarisch en Automotive tot Scheepvaart en Transport, beschermt het materieel en materialen tegen schadelijke invloeden. Deze 2-componentencoating helpt bij het voorkomen van roest, corrosie, beschadiging, verkleuring en vandalisme. De waterafstotende en zelfreinigende eigenschappen laten u besparen op onderhoudskosten. Dat en meer vormt de kracht van NanoClear+, dé 2-componentencoating die uw waardevolle bezittingen beschermt tegen de tand des tijds en de meest uitdagende omgevingen.

De vele voordelen van NanoClear+

NanoClear+ is geen gewone 2-componentencoating; het is een krachtige nanocoating, dat zich hecht aan diverse materialen zoals metaal, kunststof en keramiek. De voordelen en toepassingen van NanoClear+ zijn te omvangrijk om op te noemen, maar we geven u graag een indruk van wat deze 2-componentencoating u oplevert.

  • Robuuste bescherming: NanoClear+ is ontworpen om een schild te creëren dat uw oppervlakken beschermt tegen roest, corrosie en de effecten van vocht, uv-straling en chemische stoffen. Uw materialen blijven er als nieuw uitzien, zelfs na jarenlange blootstelling aan de elementen.
  • Langere levensduur: Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Materieel, machines en werktuigen worden ingezet voor veeleisende activiteiten in uitdagende omstandigheden. De 2-componentencoating NanoClear+ beschermt uw bedrijfsmiddelen tegen krassen, beschadigingen en slijtage. Bovendien heeft de coating zelfherstellende capaciteiten, waardoor oppervlakken hun oorspronkelijke staat herstellen na kleine beschadigingen. Het gevolg is een langere levensduur en minder kosten voor vervangingen en reparaties. 
  • Zelfreinigend: NanoClear+ heeft zelfreinigende eigenschappen, waardoor vuil en vuilafzettingen moeiteloos worden afgestoten. Het beetje vuil dat zich toch weet vast te klampen, wordt bij de eerstvolgende regenbui weggespoeld. 
  • Maatwerkmogelijkheden: Wij passen de 2-componentencoating aan volgens uw specifieke wensen, zodat deze naadloos aansluit bij uw behoeften. Wilt u bijvoorbeeld uw lading gemakkelijker lossen? Dan maken wij uw coating non-stick, net zoals wij gedaan hebben voor de speciale aardappeltrailer van Van der Peet Opleggers. 

Dé 2-componentencoating voor diverse branches

De veelzijdigheid van NanoClear+ kent geen grenzen. Van kunstwerken in de openbare ruimte tot industriële machines, van vrachtwagens en schepen tot landbouwmachines - NanoClear+ beschermt vele materialen en oppervlakken. Elders op deze site kunt u lezen wat de specifieke voordelen van onze 2-componentencoating zijn voor de diverse branches waarin we actief zijn.

Steur: decennia ervaring in professionele coatings

NanoClear+ is ontwikkeld met passie en expertise in het eigen laboratorium van Steur. Met meer dan een halve eeuw ervaring in professionele coatings en lakken voor bedrijven, heeft Steur een reputatie opgebouwd als de specialist die voorop loopt in innovatie. De geavanceerde 2-componentencoating is constant in ontwikkeling. Steur is altijd bezig de functionaliteiten ervan (kras- en slijtvast, chemisch resistent, weerbestendig, vuilbestendig) verder te optimaliseren.

Professioneel aangebracht door Steur Spuiterij

Wilt u profiteren van de voordelen van NanoClear+ maar heeft u hulp nodig bij het aanbrengen van de 2-componentencoating? Vertrouw op Steur Spuiterij, ons bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van hoogwaardige coatings. Samen zorgen we ervoor dat uw objecten de optimale bescherming krijgen die ze verdienen.

Dé 2-componentencoating voor u?

Wilt u verkennen of NanoClear+ dé 2-componentencoating voor u is? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We leggen u ook graag de mogelijkheden voor aan de hand van uw offerte-aanvraag.