Demontage

Demontage

Voordat we aan de behandeling van uw voertuig beginnen wordt het eerst gedemonteerd. Aan het demontageproces besteden we bij Steur veel aandacht.

Alle voortuigen die bij ons binnen komen worden zorgvuldig gedemonteerd. Alle onderdelen die verwijderd moeten worden verwijderen we. Denk hierbij aan spiegels, handgrepen, koplampen, de grill, de bumpers, spoilers, antennes, instaptredes, luchtfilter etc.

Op die manier zijn alle plekken op uw voertuig goed te bereiken en kunnen we zien waar eventuele herstelwerkzaamheden nodig zijn. De meeste roest of oxidatie begint namelijk vaak op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. En die plekken dienen zorgvuldig aandacht te krijgen. Je ziet ze meestal pas op het moment dat alle losse onderdelen verwijderd zijn.

Voor het demonteren van voertuigen beschikken we over een uitgebreide werkplaats met een oppervlakte van 600 m2, met bijbehorende kranen en hefapparatuur.

 

Demontage & Montage werkplaats

Steur beschikt over een 2 x 5 tons bovenloop kraan die door de hele lengte van de demontage werkplaats kan bewegen. Hierdoor hebben onze mensen de mogelijkheid om uw voertuig veilig en snel te demonteren.

Voor de demontage van grote hijskranen en zware materiaalliften beschikken we over een dak dat open kan, zodat zelfs de grootste machines volledig gedemonteerd kunnen worden.

Alle losse onderdelen worden zorgvuldig verzameld en bij elkaar opgeslagen zodat we precies weten welk onderdeel van welke plek van het voertuig af kwam. Dit zorgt ervoor dat als we gaan monteren, we het voertuig snel in elkaar kunnen zetten.

Afhankelijk van de staat van uw voertuig of object wordt het hierna gestraald (als er veel roest of vervuiling op zit) of kan het door naar de afdeling voorbewerking.

  • Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van grote voertuigen en industriële toepassingen.

  • Wij hanteren korte doorlooptijden zodat u uw voertuig snel terug hebt

  • Wij gebruiken lakken die de meest optimale bescherming bieden met de minste impact op het milieu.

  • Voor het aanbrengen van de coatings hebben wij een deskundig team aan specialisten klaar staan.