Meer dan 50 jaar ervaring

Onze diensten

Meer dan 60 jaar ervaring

9 spuitcabines geschikt voor zware voertuigen en industriële objecten

Bij Steur draait het allemaal om het opleveren van kwaliteit. Sinds 1963 verzorgen we uiteenlopende bewerkingen zoals demontage, zandstralen, ijsstralen, schuren, reparatie, schadeherstel, spuiten en montage.

Een groot deel van onze diensten zijn gericht op de automotive, agrarische, bouw, mechanisatie, transport en petrochemische sector.

Met klanten in binnen- en buitenland zijn we steeds vaker betrokken bij de optimalisatie van een heel (aanbestedings)proces.

Als opdrachtaannemer of als deel van een project. Dit vergt veel coördinatie en samenwerking met andere partijen.
 

Alle kennis en expertise in eigen huis

Onze specialisten ontzorgen u met:

  • Demontage & Montage

  • (Droogijs) stralen

  • Voorbewerken & Reparatie

  • Lakken van uw voertuig

  • Meetrapportages

  • Reclame aanbrengen

  • Eindcontrole

Referenties

Steur combineert eigenschappen die meestal niet verenigbaar zijn: innovatie en bedrijfszekerheid.

Peter Couwenberg - Efteling

Sinds 2009 hebben wij een nauwe samenwerking met Steur. Kwaliteit, afspraken nakomen, innovatie en altijd klaar staan voor ons en onze klanten kenmerkt deze samen- werking.

Sebastian Umbreit - Terex / Genie

Top bedrijf! Vakmensen met aandacht voor hun werk. Dat zie je terug in het resultaat. Onze tankwagens zien er altijd keurig netjes uit.

Paul Palmer - Schenk

Steur heeft van onze gebruikte tankoplegger een complete nieuwe oplegger gemaakt inclusief reclame! Vanuit Friesland een stuk rijden, maar zeker aan te raden!

Schelte Halma - Halma Agro

Onze nieuwste attractie laten spuiten bij Steur. Snelle service, afspraken nagekomen en perfect gespoten. Wij waren super tevreden en wij gaan Steur zeker aanbevelen aan onze collega’s.

Frank Vale - Vale Kermisattracties

Fijn bedrijf, goed contact, duidelijke en vooral eerlijke offerte. Het eindresultaat overtreft iedere verwachting. Een absolute aanrader!

Peter Stoof - De mannen van Stoof