Industriële coating

Steur is dé expert in industriële coatings. We presenteren met trots NanoClear+, onze geavanceerde nanocoating die alles biedt wat de industrie zoekt en zelfs meer. Van Automotive tot Transport, van Agrarisch tot Voedselverwerking, van Bouw tot Wonen & Design – NanoClear+ is de veelzijdige oplossing voor al uw industriële coatingbehoeften. Ontdek waarom NanoClear+ de ideale keuze is voor het beschermen en verfraaien van uw waardevolle materialen.

Waarom een industriële coating?

Industriële coatings spelen een cruciale rol bij het beschermen van materialen en apparatuur tegen de uitdagingen van diverse omgevingen. Ze verlengen de levensduur, verbeteren de prestaties en minimaliseren de onderhoudskosten van materialen en producten. Onze industriële nanocoating NanoClear+ tilt bescherming naar een hoger niveau met geavanceerde en veelzijdige eigenschappen.

De unieke eigenschappen van NanoClear+

NanoClear+ is niet zomaar een industriële coating. Het is een geavanceerde nanocoating die uw industriële materialen unieke eigenschappen meegeeft.

  • Langdurige bescherming tegen degradatie en corrosie: NanoClear+ hecht zich aan het oppervlak en beschermt deze tegen vocht, chemicaliën en weersinvloeden. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw waardevolle apparatuur en constructies.
  • Zelfreinigende eigenschappen: Dankzij de (optionele) hydrofobe en non-stick eigenschappen van NanoClear+ blijft uw materiaal vrij van vuil, stof en verontreinigingen. Regen en condens spoelen het oppervlak moeiteloos schoon.
  • Chemische bestendigheid: Onze industriële coating maakt uw materialen chemisch resistent, ideaal voor industrieën die met agressieve stoffen en chemicaliën werken.
  • Voedselveilige bescherming: Voor industrieën waar hygiëne en voedselveiligheid cruciaal zijn, voldoet NanoClear+ aan de EU Norm 10/2011. Hierdoor kan het veilig worden gebruikt op oppervlakken die in direct contact komen met voedsel.
  • Uv-bescherming en zelfherstellend vermogen: NanoClear+ beschermt tegen schadelijke uv-straling zodat kleuren als nieuw blijven. Ook geeft het materialen een zelfherstellend vermogen mee dat kleine krassen en beschadigingen op het oppervlak kan laten verdwijnen.

Industriële coating op maat voor diverse industrieën

De veelzijdige nanocoating van Steur bewijst zijn waarde in verschillende branches. Naast de ‘standaard’ eigenschappen, kunnen we de industriële coating aanpassen aan uw behoeften. Neem bijvoorbeeld onze samenwerking met opleggerfabrikant Van der Peet, die een speciale aardappeltrailer heeft gerealiseerd. Wij hebben NanoClear+ zo aangepast, dat de aardappels soepel uit de kunnen glijden. De mogelijkheden met NanoClear+ als industriële coating zijn eindeloos.

NanoClear+ aanbrengen als industriële coating

Het aanbrengen van NanoClear+ als industriële coating is een naadloos proces voor degenen die ervaring hebben met 2-componentencoatings. Voor wie extra hulp nodig heeft, staat Steur Spuiterij klaar om dit zorgvuldig en professioneel te verzorgen. Om het mogelijk te maken eenvoudig zelf NanoClear+ op materialen aan te brengen, zijn we bij Steur een handige 2k-spuitbus aan het ontwikkelen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief (onderaan de site).

Verken uw mogelijkheden met Steur

Of u nu actief bent in de bouw, automotive, transport, voedselverwerking of andere industrieën, wij maken graag kennis met u. Zullen we samen de mogelijkheden verkennen met NanoClear+, de meest complete en effectieve industriële coating? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek waarom professionals in diverse sectoren vertrouwen op NanoClear+ als hun optimale industriële coatingoplossing.