Keramische coating

Keramische coatings beschermen oppervlakken tegen slijtage, corrosie en vuil. NanoClear+ is een van de meest high-end keramische coatings op de markt, ontwikkeld door Steur Spuiterij om een breed scala aan oppervlakken te beschermen en de levensduur ervan te verlengen. De coating is duurzaam, transparant en kan op vrijwel elk oppervlak worden toegepast, zoals metaal, kunststof, glas en beton. NanoClear+ biedt bescherming tegen weerelementen, chemische stoffen, zonlicht en vandalisme en maakt het oppervlak zelfreinigend, brandwerend en kleurvast. Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden en voordelen van NanoClear+ te ontdekken.

Waarom een keramische coating?

We beginnen met een heuglijke mededeling: u hoeft geen afweging te maken tussen een keramische coating en een traditionele coating zoals verf of lak. NanoClear+ kan op het afgewerkte oppervlak worden aangebracht. Kleuren komen nu nog beter uit de verf en blijven langer als nieuw. Keramische coatings, over het algemeen, hebben een langere levensduur dan traditionele coatings. Ze zijn bestand tegen hogere temperaturen en bieden een uitstekende bescherming tegen krassen en degradatie. Bovendien zijn ze waterafstotend, waardoor water geen kans krijgt om in de coating te dringen en het oppervlak te beschadigen. Maar, omdat NanoClear+ vrijwel overal op hecht, kunt u nu én uw favoriete lak gebruiken én een keramische coating.

Waar kan NanoClear+ worden toegepast?

Als u op zoek bent naar een keramische coating, dan bieden we met NanoClear+ waarschijnlijk ook voor u een totaaloplossing. Onze nanocoating beschermt gebouwen, materialen, transportmiddelen en producten in vele branches.

  • Bescherming in de openbare ruimte: Kunstwerken, geldautomaten, en parkeermeters zijn vaak kwetsbaar voor vandalisme, verkleuring, corrosie, en weersomstandigheden. NanoClear+ keramische coating is een uitstekende oplossing om deze objecten te beschermen in de openbare ruimte. Deze coating is zeer duurzaam en biedt langdurige bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien worden oppervlakken met NanoClear+ zelfreinigend, waardoor ze bij een stevige regenbui helemaal schoonspoelen.
  • Bescherming voor voertuigen en materieel: Bescherm uw voertuigen en materieel met NanoClear+ tegen slijtage en corrosie. Van auto's tot landbouwvoertuigen, deze innovatieve keramische coating biedt langdurige bescherming tegen UV-straling en schadelijke invloeden van buitenaf. Bespaar op onderhoudskosten en verleng de levensduur van uw materieel met NanoClear+.
  • Bescherming in leef- en werkomgevingen: Van kantoren tot woningen en productiefaciliteiten; oppervlakken in leef- en werkomgevingen worden vaak blootgesteld aan slijtage en andere factoren. NanoClear+ biedt uitstekende bescherming voor vrijwel alle interieur- en exterieur-oppervlakken. Vloeren, kozijnen, ramen, wanden, meubels en werkbanken worden slijt- en krasvast en bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen. Daarnaast beschermt NanoClear+ oppervlakken in keukens en badkamers tegen bacteriën en schimmels. Het zelfreinigende vermogen van de coating zorgt bovendien voor een flinke besparing op tijd en onderhoudskosten.
  • Bescherming in hygiënische omgevingen: In de voedingsmiddelenindustrie, de medische sector, en horeca zijn hygiëne en voedselveiligheid extra belangrijk. NanoClear+ is een voedselveilige nanocoating die getest is volgens EU Norm 10/2011. Hierdoor is het toepasbaar op verpakkingsmaterialen, transportbanden, gereedschappen en werkvlakken die in contact komen met levensmiddelen. De coating is ook zeer hygiënisch; schimmels, bacteriën, algen en gisten kunnen zich vrijwel niet aan het oppervlak hechten.

NanoClear+: uw keramische nanocoating?

Als u geïnteresseerd bent in NanoClear+ en wilt weten wat deze unieke coating voor uw specifieke toepassingen kan betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. Naast de standaard eigenschappen kunnen we ook specifieke componenten aan de keramische coating toevoegen, zoals anti-slip korrels, hydrofobe eigenschappen en mattering in verschillende gradaties van glans. Zo kunnen we de coating op maat maken voor uw behoeften en wensen. Ontdek zelf de vele voordelen van NanoClear+ en neem vandaag nog contact met ons op.