De laatste check

Eindcontrole

Finishing Touch

Op het moment dat uw voertuig voorzien is van al zijn laklagen gaat het terug naar de montage afdeling. Daar vindt meteen een controle plaats.

We controleren of we alle plekken volledig van een laklaag hebben voorzien. Mochten we een plekje gemist hebben, dan werken we dat met de hand bij.

Ons streven naar perfectie gaat hierin heel ver.

We lopen de machine of uw voertuig volledig na en zorgen ervoor dat we een kwaliteitsproduct leveren.

 

Monteren

Nadat uw voertuig volledig is bijgewerkt, is het tijd om het weer in elkaar te gaan zetten.

Door ons slimme opslagsysteem, hebben we alle onderdelen precies op de plek en de tijd waar we ze willen hebben. Onze monteurs kunnen uw voertuig zonder onderbrekingen weer volledig in elkaar zetten.

Na het monteren controleren we op alle onderdelen op de juiste plek zitten en of deze naar behoren functioneren. 

Eindcontrole

Als uw voertuig klaar staat om te worden afgeleverd voeren wij altijd nog een laatste controle uit.

De eindcontrole wordt gedaan door een onafhankelijke afdeling die aan de hand van een een checklist het gehele voertuig naloopt. Deze afdeling heeft de beschikking over de meest moderne apparatuur om uw voertuig te inspecteren.
Pas als hier het licht op groen gaat wordt uw voertuig vrijgegeven. 

Zo zijn we in staat altijd een continue hoogwaardige kwaliteit te leveren. Dat is wat onze klanten willen en wat wij nastreven.

We zijn niet voor niets al 60 jaar een begrip!

 

Referenties

Steur combineert eigenschappen die meestal niet verenigbaar zijn: innovatie en bedrijfszekerheid.

Peter Couwenberg - Efteling

Sinds 2009 hebben wij een nauwe samenwerking met Steur. Kwaliteit, afspraken nakomen, innovatie en altijd klaar staan voor ons en onze klanten kenmerkt deze samen- werking.

Sebastian Umbreit - Terex / Genie

Top bedrijf! Vakmensen met aandacht voor hun werk. Dat zie je terug in het resultaat. Onze tankwagens zien er altijd keurig netjes uit.

Paul Palmer - Schenk

Steur heeft van onze gebruikte tankoplegger een complete nieuwe oplegger gemaakt inclusief reclame! Vanuit Friesland een stuk rijden, maar zeker aan te raden!

Schelte Halma - Halma Agro

Onze nieuwste attractie laten spuiten bij Steur. Snelle service, afspraken nagekomen en perfect gespoten. Wij waren super tevreden en wij gaan Steur zeker aanbevelen aan onze collega’s.

Frank Vale - Vale Kermisattracties

Fijn bedrijf, goed contact, duidelijke en vooral eerlijke offerte. Het eindresultaat overtreft iedere verwachting. Een absolute aanrader!

Peter Stoof - De mannen van Stoof