Voorbewerken & Reparatie

EEN GOEDE VOORBEWERKING LEVERT HET BESTE RESULTAAT OP!

Voorbewerken

Het voorbewerkingsproces is het meest tijdrovende proces in een spuiterij. Hier zorgen we ervoor dat uw voertuig in tiptop staat hersteld wordt voordat onze professionele spuiters uw voertuig gaan spuiten. Hoe beter de voorbereiding, hoe beter uw voertuig er uiteindelijk uit zal gaan zien. Bij Steur staan we voor kwaliteit, dus we nemen hier ook onze tijd voor. Het voorbewerkingsproces kent een aantal stappen:

Herstel en reparatie

Plaatwerk

We beginnen altijd met het nalopen van het plaatwerk. Ziet het er nog goed uit of juist niet? Op sommige voertuigen die we binnen krijgen zit flink wat roestschade of andere schade zonder dat dit aan de buitenkant meteen opvalt.

Bijna iedere monteur kan ergens een plaatje op lassen, maar daarmee is het probleem niet opgelost. Want onder de nieuwe plaat, zal het ongetwijfeld verder gaan roesten met als gevolg dat roest uiteindelijk gewoon weer terug komt. De enige manier om roest goed aan te pakken is door het verroeste deel geheel te verwijderen en dat te vervangen door nieuw plaatwerk.

Bij Steur verzorgen we alle plaatwerk reparaties aan uw voertuig. In overleg met onze klanten verwijderen slechte delen en vervangen deze door nieuw plaatwerk.

 

Uw voertuig tip top in orde

Beschadigingen verwijderen en herstellen

Is al het plaatwerk in orde?

Dan lopen we het voertuig volledig na op andere beschadigen. Onze monteurs stelen vast waar er nog reparaties plaats dienen te vinden voordat uw voertuig geschuurd gaat worden.

De afdeling plamuren werkt alle beschadigingen aan uw voertuig weg. Alle eventuele deuken of andere beschadigingen worden netjes en vakkundig hersteld zodat u er niets meer van ziet als uw voertuig volledig gespoten is.

goed schuurwerk zorgt voor een perfecte finish

Schuren

Na het herstellen van alle beschadigingen aan uw voertuig wordt de oude laklaag verwijderd.  Dit doen we door het volledige voertuig van boven tot onder te schuren. Alle onderdelen die niet gespoten hoeven te worden, dekken we af met folie of plakken deze in met tape en papier.

Mochten we nog ergens een roestplek tegen komen op het voertuig, dan verwijderen we deze door de plek te slijpen of te schuren. Zit er nog veel roest aan het voertuig, dan zullen we een aantal plekken gaan stralen zodat we er 100% zeker van zijn dat alle roest verdwenen is.

Tot slot wordt het hele voertuig schoon en stofvrij gemaakt zodat onze specialisten uw voertuig kunnen gaan afplakken.

het inpakken van uw voertuig

Afplakken & Maskeren

Onze afdeling afplakken draagt zorg voor het zorgvuldig afplakken van uw voertuig.

Alle delen die niet gespoten zullen gaan worden, worden zorgvuldig ingeplakt met afdekfolie, papier en tape.

Op deze manier zorgen we ervoor dat delen die niet moeten worden gespoten vrij blijven van primer en lak.

Hierna gaat uw voertuig naar de spuitcabine om gelakt te worden.

Overzicht

Steur combineert eigenschappen die meestal niet verenigbaar zijn: innovatie en bedrijfszekerheid.

Peter Couwenberg - Efteling

Sinds 2009 hebben wij een nauwe samenwerking met Steur. Kwaliteit, afspraken nakomen, innovatie en altijd klaar staan voor ons en onze klanten kenmerkt deze samen- werking.

Sebastian Umbreit - Terex / Genie

Top bedrijf! Vakmensen met aandacht voor hun werk. Dat zie je terug in het resultaat. Onze tankwagens zien er altijd keurig netjes uit.

Paul Palmer - Schenk

Steur heeft van onze gebruikte tankoplegger een complete nieuwe oplegger gemaakt inclusief reclame! Vanuit Friesland een stuk rijden, maar zeker aan te raden!

Schelte Halma - Halma Agro

Onze nieuwste attractie laten spuiten bij Steur. Snelle service, afspraken nagekomen en perfect gespoten. Wij waren super tevreden en wij gaan Steur zeker aanbevelen aan onze collega’s.

Frank Vale - Vale Kermisattracties

Fijn bedrijf, goed contact, duidelijke en vooral eerlijke offerte. Het eindresultaat overtreft iedere verwachting. Een absolute aanrader!

Peter Stoof - De mannen van Stoof