Antigraffiti coating

Graffiti is een veelvoorkomend probleem voor eigenaren en beheerders van gebouwen en objecten in de openbare ruimte. Het vermindert de uitstraling en het verwijderen ervan kan het materiaal aantasten. Bedrijven en overheden zoeken daarom naar manieren om hun eigendommen tegen graffiti te beschermen. De oplossing? Breng een anti-graffiti coating aan. NanoClear+ van Steur Spuiterij is de best beschermende en meest complete coating op de markt. Met deze nanocoating druipt de graffiti er gewoon vanaf. Daarnaast beschermt het uw objecten tegen corrosie, roest en krassen en maakt het eenvoudige reiniging mogelijk. Meer weten? Lees verder of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Permanente coating tegen graffiti

Er zijn verschillende anti-graffiti coatings op de markt, zowel tijdelijke als permanente coatings. NanoClear+ geeft langdurige bescherming tegen graffiti. De nanodeeltjes hechten zich aan de ondergrond, waardoor één beschermende toplaag ontstaat. De uitstraling van uw gevel, kunstwerk of ieder ander object blijft volledig behouden. Sterker nog, dankzij de UV-bescherming blijft de kleur en mattering lange tijd als nieuw. Daarnaast heeft  NanoClear+ nog veel meer unieke eigenschappen, die je in andere anti-graffiti coatings niet snel zult vinden.

De unieke eigenschappen van NanoClear+

NanoClear+ is de ideale oplossing voor het beschermen van oppervlakken tegen vandalisme, omdat de coating beschermt tegen graffiti, stiften, stickers en aanplakposters. Dit is slechts 1 van de 8 unieke eigenschappen van deze nanocoating. De volgende voordelen krijgt u erbij:

  • NanoClear+ biedt een onzichtbare, transparante beschermingslaag die de uitstraling van de ondergrond niet aantast.
  • Door de duurzame bescherming tegen krassen en roest, wordt degradatie en corrosie vertraagd.
  • De non-stick en anti-kleef eigenschappen van NanoClear+ voorkomen dat vet, vuil, olie en andere stoffen zich aan het oppervlak hechten.
  • Dankzij de beschermende werking van NanoClear+ tegen schimmels, bacteriën en groene aanslag, draagt de coating bij aan de hygiënische veiligheid van uw objecten.
  • Krassen op het oppervlak worden automatisch hersteld dankzij de zelfherstellende eigenschappen van deze anti-graffiti coating.
  • Door de UV-bescherming in NanoClear+ wordt voorkomen dat de ondergrond verkleurt of vervaagt onder invloed van zonlicht.
  • NanoClear+ is chemisch resistent, waardoor het oppervlak kan worden blootgesteld aan zure regen, chemicaliën en schoonmaakmiddelen zonder aan kwaliteit te verliezen.

Geldmaat: Steur Spuiterij’s anti-graffiti coating in de praktijk

NanoClear+ is ontwikkeld en uitvoerig getest in het eigen laboratorium van Steur Spuiterij. Daarnaast is de anti-graffiti coating veelvuldig getest in de praktijk. Op dit moment worden de geldautomaten van Geldmaat, die de komende tijd alle geldautomaten in Nederland zullen vervangen, voorzien van NanoClear+. Geldmaat voorziet dat sommige lieden de diepgele kleur niet mooi genoeg vinden en de automaten met spuitbussen, stiften en stickers willen opfleuren. Dankzij NanoClear+ anti-graffiti coating zullen zij hun spullen snel weer inpakken en teleurgesteld naar huis gaan. 

NanoClear+ als anti-graffiti coating: dé oplossing voor u?

Steen, beton, metaal; onbewerkt, geverfd of gelakt; NanoClear+ hecht op vrijwel ieder oppervlak. Dit en de unieke eigenschappen maakt de anti-graffiti coating geschikt voor gebouwen, kunstwerken, viaducten en wat u ook maar tegen graffiti wilt beschermen. Zullen we binnenkort de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op met Steur Spuiterij, dé specialist in beschermende coatings voor iedere branche.