Offshore coaten

Bent u actief in de offshore-industrie en zoekt u de ultieme oplossing om uw waardevolle offshore-constructies te beschermen tegen de meest uitdagende omstandigheden? Ontdek dan de kracht van NanoClear+ van Steur Spuiterij. Onze nanocoating is dé keuze voor langdurige bescherming tegen roest en corrosie, ook bij constante blootstelling aan zou water. Daarnaast biedt de offshore coating nog veel meer unieke voordelen zoals krasbestendigheid en zelfreinigende eigenschappen. Lees verder om te ontdekken waarom NanoClear+ de ideale coatingoplossing is voor zowel on- als offshore omgevingen.

Langdurige bescherming tegen roest en corrosie

In de wereld van offshore-constructies is blootstelling aan zout zeewater en de ruige elementen onvermijdelijk. Deze omstandigheden kunnen leiden tot ernstige roest- en corrosieproblemen, wat de levensduur van uw maritieme materialen aanzienlijk kan verkorten. NanoClear+ biedt als offshore coating een duurzame barrière die uw constructies afschermt van deze schadelijke invloeden, waardoor de levensduur wordt verlengd en uw investering wordt beschermd.

Weerstand tegen stoten en krassen

Offshore vinden diverse industriële en logistieke activiteiten plaats die kunnen leiden tot beschadigingen aan constructies. Met de offshore coating NanoClear+ verhoogt u de weerstand van materialen tegen stoten en impact en minimaliseert u de kans op beschadigingen. Lichte krassen worden zelfs automatisch hersteld door deze geavanceerde offshore coating. Uw offshore constructies blijven langer in topconditie, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. 

Zelfreinigend en onderhoudsvriendelijk

NanoClear+ als offshore coating kan de tijd en kosten voor offshore onderhoud flink verminderen. Dankzij de zelfreinigende eigenschappen en duurzaamheid van NanoClear+ is er zeer mogelijk minder frequent en minder uitgebreid onderhoud nodig. Vuil, olie en andere verontreinigingen worden afgestoten en regen en spoelwater verwijderen eenvoudig de resterende vuildeeltjes, waardoor uw constructies langer schoon blijven.

Meer voordelen van NanoClear+ als offshore coating

NanoClear+ biedt nog meer voordelen als coating voor offshore-constructies, waaronder uv-bescherming en chemische resistentie. In de uitdagende offshore-werkomgeving worden materialen blootgesteld aan intense zonnestraling en ruwe weersomstandigheden. NanoClear+ biedt effectieve uv-bescherming en verbeterde weerbestendigheid, waardoor de kleuren behouden blijven en uw constructies er langer als nieuw uitzien. Offshore-constructies komen ook in contact met diverse chemische stoffen zoals zout water, brandstoffen en reinigingsmiddelen. NanoClear+ biedt essentiële chemische bestendigheid, waardoor uw constructies blijvend beschermd zijn tegen schade veroorzaakt door deze corrosieve stoffen.

Uw offshore coating partner

Hebben we u kunnen overtuigen dat NanoClear+ de juiste keuze is voor het coaten van uw offshore-constructies? Steur Spuiterij staat klaar om te helpen met het aanbrengen van de coating. Rust uw droogdok uit met NanoClear+, de meest effectieve en veelzijdige coating voor zowel on- als offshore. Neem vrijblijvend contact op met Steur Spuiterij om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Laat NanoClear+ uw offshore-constructies transformeren in goed beschermde en langdurige maritieme activa.