Vrachtwagen spuiten

Uw vrachtwagen is meer dan alleen een transportmiddel - het is een visitekaartje, representatief voor uw bedrijf. Daarom besluiten veel bedrijven om de vrachtwagen te laten spuiten, vaak in bedrijfskleuren, zodat deze herkenbaar is. Tegelijk beschermt de laklaag tegen de vele blootstellingen onderweg. Maar met dagelijkse blootstelling aan weersomstandigheden, schadelijke stoffen op de weg en de tand des tijds, kan toch de glans van uw vrachtwagen vervagen en kunnen er lelijke roestplekken verschijnen. Gelukkig biedt Steur Spuiterij de ultieme oplossing: uw vrachtwagen spuiten met NanoClear+, een innovatieve en duurzame nanocoating die uw waardevolle voertuigen langdurig beschermt.

Extra bescherming op bestaande laklaag

NanoClear+ is een transparante coating, dunner dan een mensenhaar. Het is speciaal door Steur Spuiterij ontwikkeld om om extreem goede bescherming te bieden op vele (opper)vlakken. Het is op vrachtwagens te spuiten over de bestaande laklaag, waar het een duurzame verbinding mee aangaat. De kleur van de lak blijft hiermee langdurig als nieuw en roestvorming wordt krachtig tegengegaan. En wat dacht u van de zelfreinigende eigenschappen, waarmee u flink bespaart op reinigings- en onderhoudskosten? Dat zijn nog maar enkele van de vele voordelen van het spuiten van uw vrachtwagen met NanoClear+.

Waarom uw vrachtwagen spuiten met NanoClear+?

Gebruik makend van hypermoderne nanotechnologie heeft Steur Spuiterij NanoClear+ ontwikkeld in eigen laboratorium. Steur Spuiterij innoveert voortdurend om materialen beter te beschermen en het aanbrengen van coatings eenvoudiger te maken. De geavanceerde formules zijn ontworpen om uw vrachtwagens te voorzien van de ultieme bescherming. Door NanoClear+ op uw vrachtwagen te spuiten, krijgt het oppervlak vele bijzondere eigenschappen zoals kras- en slijtvastheid, chemische weerstand, weerbestendigheid, vuil- en waterafstotendheid en UV-bescherming.

Topbescherming voor de automotive- en transportsector

Laten we eens verkennen wat NanoClear+ specifiek te bieden heeft voor de automotive- en transportsector:

1. Langdurige bescherming tegen roest en corrosie: Met NanoClear+ wordt uw vrachtwagen voorzien van een krachtige nanocoating die een beschermende laag creëert op het oppervlak. Deze coating is roestbestendig (anti-corrosief) en waterdicht, waardoor de kans op roestvorming en corrosie aanzienlijk wordt verminderd. Uw vrachtwagen blijft er niet alleen als nieuw uitzien, maar behoudt ook zijn structurele integriteit, zelfs onder zware omstandigheden.

2. Zelfreinigende eigenschappen voor eenvoudig onderhoud: Dankzij de hydrofobe eigenschappen van NanoClear+ worden vuil, stof, olie, vet en organisch materiaal vrijwel niet aangetrokken tot het oppervlak. Deze vuiligheid glijdt gewoon van de coating af, en bij de volgende regenbui wordt het restje weggespoeld. Hierdoor zien uw vrachtwagens er altijd goed en verzorgd uit, zonder veelvuldig bezoek aan de wasstraat. U bespaart dus kostbare tijd en kosten voor onderhoud en reiniging.

3. Chemische bestendigheid voor industriële omgevingen: Vrachtwagens worden vaak blootgesteld aan agressieve chemicaliën en verontreinigingen tijdens het transporteren van goederen. Met NanoClear+ wordt uw vrachtwagen chemisch resistent, waardoor het metaal beschermd wordt tegen schade veroorzaakt door deze agressieve stoffen. Uw voertuig is bestand tegen de uitdagingen van uw werkomgeving, wat zorgt voor een langere levensduur.

Maatwerk voor uw vrachtwagen

Steur Spuiterij biedt maatwerkoplossingen, zodat het spuiten van vrachtwagens precies het gewenste effect heeft. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste glans (hoogglans, zijdeglans, mat) of het toevoegen van specifieke eigenschappen zoals anti-slipcoating voor veiligheid, NanoClear+ kan aan uw wensen voldoen. Uw vrachtwagen wordt aangepast aan uw werkzaamheden en imago.

Zelf uw vrachtwagen spuiten of dit uitbesteden?

Steur Spuiterij is uw partner voor duurzame bescherming en verbetering van uw vrachtwagens. Met NanoClear+ biedt de specialist een geavanceerde oplossing die uw investering beschermt en de levensduur van uw voertuigen verlengt. Het spuiten van uw vrachtwagen met deze tweecomponentencoating vereist een nauwkeurig proces, dat ervoor zorgt dat beide componenten correct worden gemengd. Hoe beter dit gebeurt, hoe beter de coating beschermt. Wilt u dit uitbesteden aan een specialist, laat dan uw vrachtwagen spuiten door Steur Spuiterij.

Zij spuiten hun vrachtwagens met NanoClear+

NanoClear+ is inmiddels door vele ondernemers in de automotive- en transportsector ontdekt. Kom mee op ontdekkingstocht langs enkele cases, zodat u nog beter kunt nagaan of NanoClear+ de vrachtwagencoating voor u is.

  • Brandweerwagens worden blootgesteld aan de meest extreme omstandigheden, zoals hitte, vocht en contact met blusmaterialen en -middelen. De Koninklijke Marine in Den Helder vertrouwt op NanoClear+ voor de bescherming van haar brandweerwagen.
  • Het herkenbare geel van vervoerder DHL is gebonden aan stricte huisstijlregels. Ook leggen de vrachtwagens honderden tot duizenden kilometers per dag af, waarbij de lak aan allerlei vervuiling wordt blootgesteld. Dankzij het spuiten van de vrachtwagens met NanoClear+ blijft het geel zoals het moet zijn en spoelt al het vuil op de vrachtwagens weg met iedere regenbui.
  • Waternet vertrouwt op zwaar materieel om hun cruciale taken in riolering en waterleidingen uit te voeren. De dagelijkse blootstelling aan water en chemische stoffen vraagt om optimale bescherming voor hun wagenpark. NanoClear+ heeft hier zijn waarde al bewezen: de vrachtwagens zien er na jaren van intensief gebruik nog als nieuw uit, zonder enige aantasting door corrosie of chemische bestanddelen.

Vrachtwagen spuiten met NanoClear+?

Neem contact op met Steur Spuiterij voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat NanoClear+ u kan bieden. Steur Spuiterij zorgt graag voor een zorgeloze bescherming van uw vrachtwagens.