Industriële onderdelen

Industriële objecten

Voor al het spuitwerk, dus ook voor (grote) industriële objecten of voorwerpen kunt u bij Steur terecht. Geen klus is te groot.

We kunnen alle soorten metaal, aluminium en kunststof spuiten voor de bedrijfs- én de particulierenmarkt.

Voor een groot aantal leveranciers van machines of machineonderdelen verrichten wij spuitwerk. Wij verzorgen ook het spuiten van plaat- en consructiewerken. 

Onze straal- en spuitcabines zijn erop gebouwd om ook voor de industriële sector vakkundig en kwalitatief hoogwaardig spuit- en straalwerk te leveren. U bepaalt aan welke eisen het industrieel spuitwerk moet voldoen, en wij zorgen voor de juiste kwaliteit binnen de afgesproken levertijd.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Referenties

Steur combineert eigenschappen die meestal niet verenigbaar zijn: innovatie en bedrijfszekerheid.

Peter Couwenberg - Efteling

Sinds 2009 hebben wij een nauwe samenwerking met Steur. Kwaliteit, afspraken nakomen, innovatie en altijd klaar staan voor ons en onze klanten kenmerkt deze samen- werking.

Sebastian Umbreit - Terex / Genie

Top bedrijf! Vakmensen met aandacht voor hun werk. Dat zie je terug in het resultaat. Onze tankwagens zien er altijd keurig netjes uit.

Paul Palmer - Schenk

Steur heeft van onze gebruikte tankoplegger een complete nieuwe oplegger gemaakt inclusief reclame! Vanuit Friesland een stuk rijden, maar zeker aan te raden!

Schelte Halma - Halma Agro

Onze nieuwste attractie laten spuiten bij Steur. Snelle service, afspraken nagekomen en perfect gespoten. Wij waren super tevreden en wij gaan Steur zeker aanbevelen aan onze collega’s.

Frank Vale - Vale Kermisattracties

Fijn bedrijf, goed contact, duidelijke en vooral eerlijke offerte. Het eindresultaat overtreft iedere verwachting. Een absolute aanrader!

Peter Stoof - De mannen van Stoof