Hoogwerkers

we hebben er al duizenden gedaan!

Hoogwerkers

Als u uw hoogwerker wilt laten spuiten, dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij Steur hebben we etterlijke duizenden hoogwerkers gedurende de jaren gespoten. Soms wel zo'n 60 in maand!

Als preferred supplier van Genie/Terex (een van de grootste hoogwerker fabrikanten ter wereld), worden de hoogwerkers vanuit het distributiecentrum in Roosendaal rechtstreeks naar ons verzonden om daar een andere kleur te krijgen, of om in de klantkleur(en) gespoten te worden.

Ook de onderdelen die door een klant besteld worden (voor reparatie bijvoorbeeld), worden door ons in de gewenste kleur gespoten.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Referenties

Steur combineert eigenschappen die meestal niet verenigbaar zijn: innovatie en bedrijfszekerheid.

Peter Couwenberg - Efteling

Sinds 2009 hebben wij een nauwe samenwerking met Steur. Kwaliteit, afspraken nakomen, innovatie en altijd klaar staan voor ons en onze klanten kenmerkt deze samen- werking.

Sebastian Umbreit - Terex / Genie

Top bedrijf! Vakmensen met aandacht voor hun werk. Dat zie je terug in het resultaat. Onze tankwagens zien er altijd keurig netjes uit.

Paul Palmer - Schenk

Steur heeft van onze gebruikte tankoplegger een complete nieuwe oplegger gemaakt inclusief reclame! Vanuit Friesland een stuk rijden, maar zeker aan te raden!

Schelte Halma - Halma Agro

Onze nieuwste attractie laten spuiten bij Steur. Snelle service, afspraken nagekomen en perfect gespoten. Wij waren super tevreden en wij gaan Steur zeker aanbevelen aan onze collega’s.

Frank Vale - Vale Kermisattracties

Fijn bedrijf, goed contact, duidelijke en vooral eerlijke offerte. Het eindresultaat overtreft iedere verwachting. Een absolute aanrader!

Peter Stoof - De mannen van Stoof