Graafmachines

Graafmachines

Steur spuit allerlei soorten machines die in de grond-, weg- en waterbouw worden gebruikt.

U kunt hierbij denken aan bulldozers, graafmachines, shovels en andere grondverzetmachines.

Vaak worden deze voertuigen blootgesteld aan een zware belasting van het materieel  door het soort werkzaamheden dat ze verrichten. Daarnaast staan ze vrijwel het gehele jaar door buiten waardoor het klimaat (regen, zon, kou en warmte) zeker van invloed is op de kwaliteit van de machines. Een goede bescherming is voor dit soort zwaar materieel een noodzaak.

De 2k NanoClear+ coating kan hier een uitkomst bieden. Deze levert een optimale bescherming van uw voertuig bij zeer intensief en zwaar gebruik. 

Referenties

Steur combineert eigenschappen die meestal niet verenigbaar zijn: innovatie en bedrijfszekerheid.

Peter Couwenberg - Efteling

Sinds 2009 hebben wij een nauwe samenwerking met Steur. Kwaliteit, afspraken nakomen, innovatie en altijd klaar staan voor ons en onze klanten kenmerkt deze samen- werking.

Sebastian Umbreit - Terex / Genie

Top bedrijf! Vakmensen met aandacht voor hun werk. Dat zie je terug in het resultaat. Onze tankwagens zien er altijd keurig netjes uit.

Paul Palmer - Schenk

Steur heeft van onze gebruikte tankoplegger een complete nieuwe oplegger gemaakt inclusief reclame! Vanuit Friesland een stuk rijden, maar zeker aan te raden!

Schelte Halma - Halma Agro

Onze nieuwste attractie laten spuiten bij Steur. Snelle service, afspraken nagekomen en perfect gespoten. Wij waren super tevreden en wij gaan Steur zeker aanbevelen aan onze collega’s.

Frank Vale - Vale Kermisattracties

Fijn bedrijf, goed contact, duidelijke en vooral eerlijke offerte. Het eindresultaat overtreft iedere verwachting. Een absolute aanrader!

Peter Stoof - De mannen van Stoof