Betonmixers

Betonmixers

Steur spuit allerlei soorten machines die in de Grond, Weg en Waterbouw gebruikt worden. U kunt hierbij denken aan bulldozers, graafmachines, shovels en natuurlijk ook betonmixers.

Wij hebben jarenlange ervaring en bieden u een perfect eindresultaat. Onze scherpe prijs en snelle levering zullen u vast en zeker bevallen!

Vaak worden deze voertuigen blootgesteld aan een zware belasting van het materieel en staan ze vrijwel het gehele jaar door buiten. Ze dienen beschermd te worden tegen de meest extreme omstandigheden.

Onze NanoClear+ coating kan hier een uitkomst bieden. Deze levert een optimale bescherming van uw voertuig bij zeer intensief en zwaar gebruik. De coating is bestendig tegen zware aanslag van cement waardoor het reinigen en schoonhouden van een betonmixer een stuk eenvoudiger wordt. U bespaart tijd en geld!

Meer weten over onze NanoClear+ voor betonmixers? Klik op de knop hieronder

Referenties

Steur combineert eigenschappen die meestal niet verenigbaar zijn: innovatie en bedrijfszekerheid.

Peter Couwenberg - Efteling

Sinds 2009 hebben wij een nauwe samenwerking met Steur. Kwaliteit, afspraken nakomen, innovatie en altijd klaar staan voor ons en onze klanten kenmerkt deze samen- werking.

Sebastian Umbreit - Terex / Genie

Top bedrijf! Vakmensen met aandacht voor hun werk. Dat zie je terug in het resultaat. Onze tankwagens zien er altijd keurig netjes uit.

Paul Palmer - Schenk

Steur heeft van onze gebruikte tankoplegger een complete nieuwe oplegger gemaakt inclusief reclame! Vanuit Friesland een stuk rijden, maar zeker aan te raden!

Schelte Halma - Halma Agro

Onze nieuwste attractie laten spuiten bij Steur. Snelle service, afspraken nagekomen en perfect gespoten. Wij waren super tevreden en wij gaan Steur zeker aanbevelen aan onze collega’s.

Frank Vale - Vale Kermisattracties

Fijn bedrijf, goed contact, duidelijke en vooral eerlijke offerte. Het eindresultaat overtreft iedere verwachting. Een absolute aanrader!

Peter Stoof - De mannen van Stoof